***
І вдягнута, як Барбі.
Останній поцілунок минулому життю.
В очах тепло відсутнє,
Сплановане майбутнє.
З усміхненим обличчям ти виграєш війну.
А він собі як хоче.
Його ж холодні ночі,
Його болючий смуток у раненій душі.
Його невдалі жарти,
Чого без тебе вартий?
Лиш спогади ,як свято
І фото на столі..
Розгублене кохання
Лиш ставить запитання.
І нікому зігріти його своїм теплом.
Та крапка вже остання,
Ні жалю, ні бажання.
Зруйноване й розбите
Життя з одним крилом.
2005.
Свидетельство о публикации №113071706048
Илья Борисович Терехов 15.11.2013 20:38 Заявить о нарушении