Щось мучило мене

Щось мучило мене, немов комар
дзижчав тоненько  жалібно на вухо.
Та хто його дзижчання тихе слухав
в цей день, що оповитий смутком хмар?

А я все зрозуміти не могла,
чому так тоскно.. Сірість шовкоплинна
пошматувала вічність на хвилини,
зір пригасила дощова імла...

І лиш коли ударив в дзвони грім,
немов остання надішла година,
в душі моїй завила хуртовина,
як над покійником:" Не він..не він..не він.."


Рецензии
Натали! Очень тонкие чувственные струны затронуты, Образно и эмоционально! Спасибо,Инна.

Инна Гаврилова   14.02.2016 16:59     Заявить о нарушении
Дякую, Інно. Один з моїх перших віршів на мові...

Натали Бугаре   20.02.2016 20:18   Заявить о нарушении