Д О Н I
Чоловік хороший,
Маєш того, з ким любилась,
Не пішла на гроші.
З милим дах над головою,
Ростуть діти- квіти,
Вправно боретесь з нуждою,
Де ж тепер подітись?
Щоденна важка робота,
Кінці майже зводиш,
За всіх дбаєш у турботах,
Часом здоров’ю шкодиш.
Не дай боже захворіти,
В «хроніки» податись-
Остогидне все на світі,
Гірше не бувати…
Май вихідні, доню, і свята:
В здоров’ї – основа,
Любить брат сестру багату,
Жінку чоловік - здорову!
Пам’ятай, рідна, про себе,
Молоду красуню,
Бо все пройде, бачить небо,
І любов відлине.
Знаю: вода камінь точить,
Нужда сім’ю валить,
Успіх хочу напророчить,
Життя в щасті й шані!
16.07. 2013р., Київ
Свидетельство о публикации №113071607810