Достаток

Все  в  світі  має  свій  початок,
Якому  довго  до  кінця:
Мовим  слово  про  достаток,
Що  гарантує  нам  життя.

Свій  зміст  всяк  туди  вкладає:
Один  дружиною  щасливий,
Другий  мільярди  накопляє,
Третій – народження  дитини.

Маєш  справу,  дім,  машину,
Сам  здоровий,  не  ледащий,
Та  щось  гонить  без  зупину-
Бо  є  люди,  в  кого  краще.

В  оцінці  фактів  прозріваєш:
Достаток  достатнім  не  буває!
   15.07. 2013р., Київ


Рецензии