***

«Не цвіте»
Сльози на очах,
І щемить душа.
Краще я сама,
Проживу життя.
А ніж страждатиму,
Й сльозами умиватимусь.

Кожен день в страху,
І не можна вибратись із тьми.
Ніби зробиш крок і все мине,
А насправді все живе,
Все буяє та не цвіте.


Рецензии