Заспокойся Дiвчинка

Що ти плачеш по ночах темними,
І дивишся все очима  млосними.
Не треба засмучуватися просто поглянь
Я стою під вікнами тримаючи квіти!

Він не достоїть твого увага,
 До тебе все випробовую співчуття.
Якщо б знала ти, що поруч любов,
 Але ти тримаєш в собі контроль!

Заспокойся дівчинка адже все попереду,
Змилуйся красуня увагу зверни,
 Немає тебе прекрасніше, немає того тепла,
 Лише з тобою моя любов жива!

Я пишу вірш, але спалюю знов,
Може бути хвилювання тут зрозумій без слів!
 Я мрію поряд сісти на лаву,
 Вірність і надію я в серці зберігаю...

Знайти б щастя, нам з тобою надалі,
 Ти слухай серце, любов'ю можу зігріти!
І прошлі роки, ми тепер вже разом
Лише для тебе,співається щастя в пісні!!!



 


Рецензии