З Днем народження, синку!

З Днем народження, синку! Вітаю!
Хай щастить у твоєму житті!
Вік, здоровому бути бажаю,
Вірним шляхом, надійно, іти!

Хай відвертими будуть стосунки,
Із коханою - міцні, стійкі.
Хай дарують тобі подарунки,
Друзі - теплі слова і пісні!

Я бажаю везіння і долі!
Вдачі, злагоди, миру, добра...
Сили, настрою, спокою, волі.
Щоб душа, наче квітка цвіла!


Рецензии