Iсторiя
Дуже складного шляху.
В історії на багато питань є отвіт,
Якщо шукати у низу!
Історія-книга буття про народ,
Про етнос, легенди, і міфи.
ІСТОРІЇ скажемо завжди Ми : «От!»
Навіть, коли говоримо про скіфів.
Історія викликає й сум, і сміх,
Коли обговорюємо Ми події.
Історична праця шанується із ніг,
Й до радості Нам будуть дії!
Свидетельство о публикации №113071500511