Одеса-величне мiсто! Присвята Кiвалову Сергiю Васи

Стихотворение посвящается Доктору
юридических наук, профессору,
Академику Академии педагогических
наук Украины. Заслуженному юристу Украины.
Кавалеру ордена "За заслуги" всех степеней,
Ордена князя Ярослава Мудрого пятой степени.
*******************************************
Народному депутату України третього - сьомого
скликань. УКРАЇНСЬКИЙ ПОЛІТИК!

Одеса-величне місто,
Із чарівного є тіста.
До Нього їхали цікаві Люди,
І Людство їх ніколи не забуде.

Одеса-мрія й час туриста,
Й не має кращого у світі міста.
Великі тут будинки, старі споруди,
Турист в Одесі завжди буде.

Одеса-кращий край Єкатерини,
Колоритними є у ньому днини.
Величні пам`ятки людей великих,
Які говорять нам великим криком:

"Одеса, Дерібас, і Рішельє,
В Одесі й українська мова Є.
Є Шевченко й бандуристи,
А тому є і туристи.

Одеса-то народна мати,
Є у Ній великий і малий театр.
Леся Україна Є в Одесі,
Одещини вогні палають в Лесі!.."

Одеса-місто справ великих,
Виховує Вона юристів липких.
І хто не любить наше місто?
Яке із дивного є тіста…

Одеса-то перлинонька у моря,
Й кращої прагнемо Їй долі.
В Ній поважними ми Є,
В Ній історія в час б`є!


Рецензии
Одеса - то перлинонька у моря,
Й кращої прагнемо Їй долі!

Леся Танюк   25.08.2013 15:20     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.