Не забывайте меня

МАЛЬВИ,ЩО Я ПОСАДИЛА,
КРИНИЦЬ ЖИТТЄДАЙНАЯ СИЛА,
ДЕРЕВА,ЯКІ Я ЗРОСТИЛА,
ШЛЯХИ,ЯКИМИ ХОДИЛА,
НЕ ЗАБУВАЙТЕ МЕНЕ!

ЗІРКИ,ЯКИМ Я ВСМІХАЛАСЬ,
ДОЩІ,ЯКИМИ ВМИВАЛАСЬ,
ПТАШКИ,В ЧИЙ СПІВ Я ВСЛУХАЛАСЬ,
І ЦЕРКВА,ЯКІЙ Я ВКЛОНЯЛАСЬ,
НЕ ЗАБУВАЙТЕ МЕНЕ...

СТЕЖИНА,ЩО В ШКОЛУ ВОДИЛА,
КАШТАНИ,ЯКИМ Я РАДІЛА,
БЕРІЗКИ,ЯКІ  ПОСАДИЛА,
ШКОЛЯРИК,ЯКОГО Я ВЧИЛА,
НЕ ЗАБУВАЙТЕ МЕНЕ.

МІСТА,ДЕ КОЛИСЬ ПОБУВАЛА,
МОРЯ,В ЧИЇ ХВИЛІ ВПІРНАЛА,
СЕЛО,У ЯКОМУ ЗРОСТАЛА,
УСІ ОДНОСЕЛЬЦІ,ЩО ЗНАЛА,
НЕ ЗАБУВАЙТЕ МЕНЕ!


Рецензии