Я, все одно, буду з тобою

Ти покидаєш мене все більше з кожною хвилиною,
А я все одно залишуся у серці. Перлиною.
А я все одно залишуся з тобою,
Я буду твоєю рабою.

Я буду з тобою навіки,
Стули свої втомлені віки.
Заплющ і поспи. Хай спочинуть,
А болі тебе покинуть.

З кожною миттю ти все далі від мене,
А  серце рветься з грудей, як скажене.
"Залишся зі мною",-кажу.
Я востаннє тебе прошу.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.