Свiча надiй

Маленька свічка мерехтить в вікні,
В одому свічка, в іншому - гасівка,
Палає спомин променем душі
В далеких і тяжких мандрівках.

Вона горить і здалеку зоріє
У стужу й дощ, у непроглядну ніч,
Неначе зігріваючи своєю
Жариною маленькою одвіч.

Напевне це є - іскриця надії
В твоєму серці, що за них болить?
Осяй їм шлях, бо в безнадії мріють
Йдучи до тих, хто в тиші ночі спить…


Рецензии