Марил хабар

Ца хабар буриб дизе,
Дигила хIакьизакан,
Диги дихьибил гъяйзе,
АрхIякьян бекIизакан.

Царри рукIари жагьле,
Гьубис архIярякьуври,
Ца дигуй урши левле,
УркIи цIакь хIулбукIулри.

Лебил хIулбукIни дия,
Бигуби цIа бушиле,
ХIайги барра дуния,
ХIайгахъуйлис ну гиле.

Гьаманра итI гьаниркур,
Русале гьади левкьян,
Гьубичу царракIара,
ИтI уркIилзакан хIякьян.

Диги духъна хIадигъур,
Диги гIямрулис кулъан,
Цайнесилана хIадирхьур,
Диги царалтике гьаман


Рецензии