Любiть iсторiю свою!
Не лише окремих видатних осіб .
Народ придумав на підручник моду,
Щоб сам читати й розуміти міг.
Історія – це наші пращури із давнини,
Далекі і близькі, із спогадами разом.
Які учились, й творили с сивини,
Вона й Величністью своєю вразить.
Потрібно уважно цікавитися нею,
Й любити історію будь-яку свою.
Плекати, шануватись, бути з нею,
Сказати: «Із любові я горю!».
Історія народу є й сьогодні,
Усі джерела, усе майбутнє і минуле!
І головне, погодьтесь щоб у безодні,
Історію свою Ми ніколи не забули.
Свидетельство о публикации №113071207993
Леся Танюк 25.08.2013 15:26 Заявить о нарушении