Як Леся Украiнка!

Поет , поету може розказати,
Як світ сприймати, думати здавна.
Розкрити може, може показати,
Що Слово,- то велика дивина.

Поет, поету може розказати,
Що Слово треба міцно берегти.
Твердою треба бути, щоб сказати,
Щоб не тремтіла рученька,й застерегти.


Як Леся Українка нас навчає,
Щоб Слово не боялись написать.
З нової рими і рядка я заспів заспіваю,
Щоб собі знали, що руки не тремтять.

Поет, поету може показати,
Як мислити про життя сповна.
Як ЛЕСЯ УКРАЇНКА - наказати,
Живіть й боріться заради бо добра!
 


Рецензии