Без любовi...
Без любові не співають солов`ї,
І троянди не розквітнуть.
Зеленіють, та не радують гаї,
Марними є дні у квітні.
Без любові білий світ,
Мов згасає, мов болить.
Тисне зверху, наче гніт,
Й кольором не майорить.
Без любові мало щастя на Землі,
І Земля згасає, наче без води.
Не солодкий, і не милий світ мені,
Якщо можеш, якщо любиш, то люби ...
Свидетельство о публикации №113071207929