Потiм Нам напишуть ОДИ, або Отче Наш!

Отче Наш, на всіх небесах,
Так, святиться ім`я Твоє.
Ангели, подайте свої голоса,
Прославіте ім`я й моє.

Так, буде на все Твоя Воля,
І на небі, і на Землі.
Так, хай процвітає наша доля,
Хліб насущний,  дай і мені!

Дай нам День, нехай цвіте Земля,
І не залишімо борги наші.
Погане геть, залишусь я!
Побажаймо уУкраїнцям нашим!

Ніхто Не спокушаймося на зло,
Й Палко любімо  Україну.
Добром добро, все зле пройшло,
Радіймо  у суспільстві днинам.

Покладемо Велике ми на Царство,
І силу, і славу, «мир веков».
Від напасти бережімо Государство ,
Не забуто в нас ніщо, й нема оков!

Отче Наш, на всіх небесах,
Так, буде Хліб,- так, будуть Води. 
Люди,- подайте свої голоса,
Й Потім  Нам напишуть Оди!


Рецензии
Над цим твором перед тим як друкуватись, я ще попрацюю!

Леся Танюк   25.08.2013 15:29     Заявить о нарушении