Любiть Украiну за будь - який кол р!

 
Присвячується ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ,
ВІКТОРУ ФЕДОРОВИЧУ ЯНУКОВИЧУ!

Україна красива, могутня і вільна,
В Україні могутній говоримо вільно.
Сильний і ніжний її білий цвіт,
Любимо змалку, як вчив нас дід!

Любіть  Україну за будь – який колір,
Її не стоптати,й не розмити у морі.
Україна моя,має всі кольори,
Дуже милі і ніжні  для мене вони.

Дай Боже нам люди у битвах за долю,
Любити державу за будь – який колір.
Кольорова й красива моя сторона,
Із  сильним народом жива із здавна.

Слався  країно велика і вільна,
Стала великою і є дужо сильна.
Державу чекає величне майбутнє,
Велику і горду, красиву й могутню.


Рецензии
Любіть Україну за будь - який колір!!!

Леся Танюк   25.08.2013 15:30     Заявить о нарушении