А час безжально лине й лине
Важко працювати тяжко.
Також важко ПРАВДУ говорити,
І по-правді в світі жити.
А поет, ой, та що поет?
Поет,то душі своїй портрет!
Себто не просто ІНТЕЛІГЕНТ,
Це життя ЙОГО момент.
А на поетику повірте, йде,
Й все життя-буття мине.
А час безжально лине й лине,
Й вже ніхто його не спине!!!
Свидетельство о публикации №113071205586
Й вже ніхто його не спине!!!
Леся Танюк 25.08.2013 15:36 Заявить о нарушении