Рiдна Вiтчизна! Присвячу ться Кiвалову С. В

Воцарився гомін ніби тих гармат,
Що  буквальну тишу нарушали.
Шикував дзвіницею Солдат,
Що у далину за собою звали.


Зізнання!..Любимо Вітчизну,
Шануємо ми тишу від гармат.
Говоримо ми  не скрізь призму,
Що маємо Захисників-Солдат!..

Люб`язно кажу я рідній Вітчизні,
Найкращою ти є-моя Земля.
Любимо ЇЇ ми не скрізь призму,
Пишаюся найкращим також я.

Вагання!..Та не умісне тут,
Не вагаються до Рідної Вітчизни.
До землі великої-великий труд,
Й ми дивімося не скрізь призму!


Рецензии
Тільки не боягуз дивиться не скрізь призму!

Леся Танюк   25.08.2013 15:37     Заявить о нарушении