Ода про Папeрeднiка!

Звернення громадянки України до  опозиційних сил!

Папєрєднік! Папєрєднік!
Усій нашій Владі – Мєднік!
А народу хіба ні?
Хіба не перейшов Він у повні?
І народ не полюбив?
Чи державу Він зганьбив?
Ви не знаєте як звати,
Треба тільки кепкувати?
Хто з Донецька ,- то бандити?
Інтелект- це добре жито.
Добре коли люди,- це,
З інтелекту   розум  в`є.
Ви на себе подивіться,
Й може Богу помоліться.
А ще краще, не ганьбіться,
Зупиніться  й схаменіться.
У державі нашій красно,
З біло - синіми все ясно.
Не поганий прем’єр - міністр,
Знаєте з якого тіста?
Загартован історично,
Не кажу я риторично.
Не кепкуйте, схаменіться,
Ми в Європі, не зганьбіться.
Узурпатори «не Ми»,
«Ми» не вийшли із пітьми.
Відповісти за слова,
Це вже зовсім не дурня.
Політично треба вміти,
Гарно вчитись, щоби зріти.
Що за слава в Тимошенко?
Та це що за Дорошенко?
Ким себе ся уявила,
Що давно вже ся зганьбила.
Янукович не бандит і не проХфесор,
І вже точно не агресор.
І не містер, і не іксер,
І до  чого увесь цей міксер?
Люди, це наш Президент!
Український РЕПРЕЗЕНТ!
Патріоти, де повага?!!
Чи сьогодні це відвага?
Чи багато для нас честі,
Чи не йдемо ми до «мести».
Не мстимося ми народу,
Всі козацького ми роду!
Що в нас гірше стало? Мова?
Не карпатська це діброва.
Наша мова,- це найкраще,
Не продамо її нізащо …
Не паплюжте, а любіть,
І себе  Ви  не ганьбіть.
Що за надпис,- Папєрєднік,
Одягніть собі ПЄРЄДНІК !
Заспокойтесь і не  зліться,
Перед народом не ганьбіться.
Що за звернення,- Донецьк?
Це нікому не кінецьК...
Не прилизуйте Ви  думку,
Мов весна,- квітнева сумка.
Правду людям говоріть,
І себе ви не ганьбіть.
Досвід наш , це не гопак!
Народ сьогодні каже:"ТАК!"
Люди, думайте, шануйтесь,
Працю влади підсумуйте.
Звідки лють до Регіонів,
Це що, ехо інших дзвонів?
Схаменіться добрі люди,
Тоді й щастя всім нам буде.
Захід що, не любить Схід,
То йдемо усі в похід.
Знаємо усі  ходи,
Краплі чистої води.
Політичні люті змови!
Починається все знову?
Не туди і не сюди,
Буде ще Вам лють ходи...
Добре, що вже з Регіонів,
Ніхто не зрадив  своїх Дзвонів!
Впереді  йде  Президент,
Історичний це момент.
Продеталізуємо,відтак аналізуємо!
Ми щасливі у державі,
Дуже гарній, ніби ПАВА!
Новій владі завітати,
Це не в хаті прибирати.
Зречемося ми   ганьби,
У Європі, у рази.
Почнемо вже шануватись,
Про державу нашу дбати.
Бережімо полоси,
Лічені не у рази.
Не забудьте про культуру,
Що пройшла вже усі тури.
УСІ просимо МИ Вас,
Шануватися ще раз.
У Регіонів якість є,
Совість все своє зів`є.
Дбайте врешті про народ,
Бо Вам се не  ідіот.
Не брудніть народ сьогодні,
Не пропав  він у безодні.
Наш народ не з брудних жнив,
Помаранчевих бо злив.
Схаменіться, добрі люди,
Й щастя в Україні буде.
От Вам люди й Папєрєднік,
Нашої держави МЕДНИК!!!
Говоріть, та не ганьбіться,
ДОБРІ ЛЮДИ, СХАМЕНІТЬСЯ!


Рецензии
У Партії регіонів якість є,
Й совість все своє зів*є!!!

Леся Танюк   25.08.2013 15:38     Заявить о нарушении