Пiсня про тебе

Чому о тобі я думаю,
Чому, чому, чому?
Чому я тебе кохаю,
Чому, чому, чому?

Тебе я давно вже чекаю,
Мене не чекаєш вже ти,
Чому о тобі я думаю,
Чому я тебе люблю?

Чому не всміхаються зорі,
Коли я дивлюся на них?
Вони же нагадують очі,
Коли я дивлюся в твої.

Тепер я ніколи, ніколи,
Не буду дивитись в синю,
Очей твоїх зорене – зоре,
Чому, я не знаю чому…

                07.12.1966


Рецензии