Яблука посп1ли укр
І заходить в хату яблуневий Спас;
Промайнуло літо- посивіли скроні,
Золотава осінь стукає до нас.
Яблука червоні падають на землю;
Сім*ї собирають в вирій ластівки;
Син зовсім дорослий покида оселю,
Як то проводжати- знають лиш батьки.
Яблука червоні, яблука поспіли-
П*янким ароматом наповнили сад;
Відлетіли роки..., роки відлетіли…
Назбираю яблук- будуть для внучат.
01.07.13.
Свидетельство о публикации №113071204504
Леонид Лешуков 14.07.2013 15:38 Заявить о нарушении