Сум, цiшыня, спакой
Анёл нахiлi;ся ля твара,
Гэта апошнi бой-
Знiкнiць з зямлi пачвара.
Сум, цiшыня, спакой,
Цяжка на сэрцы, томна,
Крынiцы апошнi глыток
Зменшыць напружанасць горла.
Сум, цiшыня, спакой,
Анёл нахiлi;ся над тварам,
Зкончан апошнi бой
Насуперак злосным пачварам.
Zernova S.V.
2011 г.
Свидетельство о публикации №113071103773