Прызнаемся

                Сонейку

Мая любоў к табе не астывае,
І не турбуйся, будзе  так далей,
Мы на заўжды будзем з табой ў спатканнях,
Тваё каханне лепш чым каралей.
Неразуменне ў кожнага бывае,
Ты не хвалюйся - ўсё перажывем,
Адбудзім сваркі як перакананне,
Што больш няма нікога даражэй.
Не сумнявайся у чысціні сардэчнай,
Прыслухвайся да кожнага "тук-тук",
Яно гаворыць больш чым словы ў спрэчцы,
Хоць непрыкметны і кароткі гук.
Давай прыпынемся на некалькі хвілінаў,
Пачуем грукаты свае у грудзях,
Прачнемся ад дурманаў-злыдняў,
Прызнаемся ў любові не апошні раз.


Рецензии