У твоiм, у моiм

У твоїм, у моїм

У твоїм садочку
Яблука та вишні,
У моїм куточку
Почуття колишні.

На твоїм городі
Часник і цибуля,
Бачу я сьогодні
Ти мене забула.

Є у тебе вдома
І коти й собаки,
А у мене втома
Й самоти ознаки.

У твоєму серці
Лиш онук й синочок,
У моєму – дверці
Й зірваний замочок.

Ти його зірвала
І швиденько зникла,
А мені сказала:
« Жить на дачі звикла».

Живність любиш палко,
Як без неї жити?
А мене нежалко
Кинути любити.

У твоїм садочку
Все росте й квітує,
У моїм куточку
Самота бідує.
10.07.13.


Рецензии
Не сумуй козаче,
Є чудові вірші,
Закарбуй, одначе,
Щоб не було гірше!
11.07. 13.

Григорий Божок   11.07.2013 14:23     Заявить о нарушении