Королеви експромт укра нською

Імпульс не проходить ні в рогівці, ні в кравецькому м`язі,
Напівшляху зупинився блукаючий нерв.
Те саме, що ти мав на увазі
Не викликає бурю в мізках у королев.

Королеви взагалі дуже дивні особи,
З іншого тіста
( та раптом - з іншою кров`ю)
Королеви не ходять обридлим сіреньким містом,
А приїзджають одна до одної
Або смс - яться між собою.

Я гадаю, у королев відсутні гормони
І тому любов`ю вони не хворіють.
Їм не до смаку забаганки і перепони
Про які усі закохані томно мріють.

Королівські зінниці не реагують на світло.
(та ні, вона не вампір, бо то вже
стало мейнстрімом)
Просто коли ти сама є сонце -
Відключаешь рефлекси,
Щоб хоча б не осліпла.

Маю підозри - королеви не сплять,
А ще рідше - дихають.
Втратила пильність - і ось вже черга до трону.
І самі до себе темною ніччю запитують :
Ну що,моя люба,яку тобі ще заборону?


Рецензии