Ерак китмэс авыр болытлар...

Елгаларга салып агызыр идем
Кунелемдэге авыр ташларны,
Ташлар елгаларда ага алмас,
Сулар кутэрмэслэр ташларны...
Сагышымны чыгарып кагар идем
Иртэлэрдэ искэн жиллэргэ. 
Сибелмэсен сагышларым жиллэр белэн,
Таралмасын торле жирлэргэ. 
Зарларымны болытларга сойлэр идем
Ерак китмэс авыр болытлар.
Мон-зарларым тамчы булып,
Янгыр булып юлларыма яварлар... 

 2013, июнь


Рецензии