Бiографiя Моя!

Увага,біографія моя,
Є цікавою сповна!..

Народилась в Закарпатті,
В Історичному багатті.

ТАМ, до Школи я, пішла,
В Початкову Школу я.

В Ананьєві, 8-й закінчила,(Одеська область).
Пережила, я, там зими.Западенців ніде не ЛЮБЛЯТЬ.

Було Се Усе, в Одесі,
В, Історичному,Прогресі.

Старшу школу у Дніпрі,(Солонянського району, пгт.Новопокровка).
В Історичному огні.

Далі вчилась в Університеті,
На Історичному факультеті.(Разом з Юлією Тимошенко, бо у нас був один методист на ДВОХ). Інна Павлівна, є, лист, як доказ.

Місто се-Дніпропетровськ,
Гарне місто-це як Томськ!

Потім в школу я пішла,(В Орлицьку працювати. Кобеляцький район, Полтавська облавсть.). Працювала ПЕДАГОГОМ_організатором.
Працювала я сповна!!!(Викладала в один День, 6 і 7 дисциплін в один ДЕНЬ в Нерубайській гЫмназії). Постаралась Світлана Петрівна!

Вчилась в Одеській академії,
Розкажу я Вам без ПРЕМІЇ. НОБЕЛІЇВСЬКОЇ.

Академія ЮРИДИЧНА,(Я Люблю Тебе Багряно, С А Л А М А Н Д Р О   з ОрХідеЙ!).
Розкажу Я риторично.

Та, що Ківалов заснував,
Щож , ночей не досипав!(Як товариш СТАЛІН, А ЗАРАЗ ЯНУКОВИЧ!).

Закінчила я з відзнакою,(Купила Диплом за 500 доларів, а так Дурна, як Сибірський Валянок!).
Повідомлю Не двояко я.

А тепер пишу вірші,(Як сама Файна-Юкрайна!).
Із онуком у тиші.(Тимурик, Тимурчик, Тимур, ТимуджинЧик!).

Онук мій трохи підросте,(Його ВеличностІ всього три рочки, і він не розмовляє, але Це - не Приговор!). ВІН НЕ ПСИХ-ХВОРИЙ!
Бо це дуже не просте!

От тоді ще попрацюю,(В Академії ДЕКАНОМ ІСТОРИЧНОГО ф-ту!).
У роботі погарцюю!..(Або простим викладачем, я, сподіваюся).

Та,  до пенсії далеко,
Тож, не сидіти ми в смереках!(ЗАКАРПАТТЯ-ІВАНО-ФРАНКІВСЬ!).

Сорок років мала на Весні,(03.05.1973, тричі Тілець-Сузір`я, Рік, і... Народження у Превеликому БИЧКОВІ!).
Мов життя я перейшла в повні!

От моя Вам біографія,
Географії парафія.(Се з мене сміялися в Нерубайській гИмназії, що, Я-багато подорожувала:і, це правда. Привіт ВАЛЕНТИНІ ТИМОФІЇВНІ).

Се Вам людЕ, я, Олеся,
Зрозуміли, про що йдеся?

Й не порожнім є сей звук, 
З Вами зараз я, Танюк!!! (Й НЕ Лесь-Леонідович, а Леся Танюк!).


      Літо, 2013 - го, фото 2006 - го.  ПАРТІЯ РЕГІОНІВ.


Рецензии
Олеся, прочёл Вашу биографию. Увидел Ваш портрет. Красивая зрелая женщина. Хотя я сам с Украины, служил во Лвовской области, учил украинский язык в школе, но не все речевые обороты в Вашей биографии понимаю. Конечно я отвык или отстал от украинского языка. Хотя когда приезжаю на Украину, в отпуск, свободно говорю с людьми. Когда пишу стихи я часто использую украинские слова, если они созвучны с рифмой. Жду Вас На своей странице.
Дмитрий Данилюк-3.

Дмитрий Данилюк 3   23.08.2013 21:19     Заявить о нарушении
Дякую,обов*язково зайду!!!

Леся Танюк   23.08.2013 21:27   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.