Киiвська Держава за князювання Iгоря, Ольги та Свя
Князь Ігор, Дружина Ігоря, гордо Київ захищали,
Тримаючи на Голові корону,
Багато знали…
Утримуючи військову оборону !
Гордо в Києві на всю Вкраїну,
Правили князі!
Кожен з Них був Нашим Сином,
У Давній Київській Русі.
Київська Держава…
Давно стоїть мов Пава,
За князювання Святослава.
Могутній і гордий слов`янський народ,
Великої Київ-Русь держави.
Бо є з Великих синіх Вод,
Великої Княжни, мов Пави!
Свидетельство о публикации №113070903902