Портрет
І сьогодні я Поет.
Не зіпсований нічим,
Бо з Портретом я своїм.
Наш Портрет-се Президент,
Історичний це момент.
Гордий, вічливо красивий,
І працює ВІН на ниві!
Очі має дивовижні,
Розкажу я Вам не книжно.
Україну любить ВІН,
Дзвонить у Великий Дзвін!
От і маємо Портрет,
Розкажу Вам як Поет.
Портрет сей нашої країни,
Де живемо ми в Україні.
Свидетельство о публикации №113070809068
как комплимент Президенту...Всего доброго Вам!
Иван Башманов 12.08.2013 00:59 Заявить о нарушении