Павич

Величаво йде,красою сяє,
Й пір`я рясно простягає.
Дивовижна птиця-птах,
Сильну Велич має-Ах !

Ступа ніжками мов пава,
Незрівняний птах,не ґава.
Цінними смарагдами лякає,
Гарні кольори Він має.

Птах ніжнішої краси,
Розкриває Він в рази…
Свою дивовижну вроду,
Нащо взяв з дитинства моду.

Йде величний і красивий,
Всій природі сей птах милий.
Він собою все говорить,
І красою душі морить.

Краса павича нівроку,
Божий птах з любого боку.
Наш сей птах-Великий павич,
Бог хотів,щоб був Він з нами.

Дивовижний павич-красень,
Сяй кольорами дуже рясно.
Любо-гарний має смак,
Тож божественний це знак.

Є птахи такі й у людях,
Мов говорять,що ще буде.
Гарним треба бути всим,
Ми від Нього, і Ми з Ним.

Павине Око – видіння Боже,
Краса божественна і гожа.
Розмаїттям красно сяє,
Справжню вроду Божу має !


Рецензии
Краса Павича нівроку,
Божий Птах з любого боку..!

Леся Танюк   26.08.2013 17:32     Заявить о нарушении