Украiна в нас дина!

                УКРАЇНА В НАС ЄДИНА!

                Україна в нас одна є,
                Мова нас не розділяє.
                Хто диктує нам бо моду,
                Що, напишемо Їм Оди?
               
                Україна в нас одна,
                Та народів не пітьма.
                Що Ми скажемо народу,
                Якщо напишемо Їм Оди?
               
                Україна в нас єдина,
                Наша ненька Україна.
                Любимо Ми всі Її,
                В Україні, не в Кремлі!
               
                Україна в нас щаслива,
                Доля Її не зрадлива.
                Любимо Ми Україну,
                Україна в нас єдина!


Рецензии