Халкь лебакlира

Ну итхъуна ишхъуна,
БукIуте лебакIира,
ТIар хIаиле халкьике,
Назму, саримт лукlира.

Агорте дуруй бехlте,
Дунъялике камалъаб,
Кьиямала бализе,
Жагьнамла цlали бигоб.

Хlябразе кабихьува,
Чува чурхре цlакь дерхlаб,
Лебилра мезлукьуне,
Чlичlа, кьякьрабтли бергоб.

Бурибхlале агорил,
Цен-цен децlигуй бала,
Чуке лебкьакьуй лебил,
Их бегlел балхlабала.

Адам пашман майрида,
Дирга мамиряхъида,
Букlар дацlаб иле жан,
Барибте хlуни пашман.

Дирга ахlял зат хlина,
Мурт бугьалра итl икур,
Лебилра мезлукьуне,
Ахилзе хlул хlабиркур.


Рецензии
Что случилось, Салим? Кто тебя так разозлил? Не обращай внимание. Пиши о хорошем.
с уважением А.А.

Аминат Абдурашидова   09.07.2013 13:32     Заявить о нарушении