Буря, дощ i спека
Поламала що схотіла,
Полила усіх дощем,
Врешті гримнула іще.
Буря добре всім зробила,
Спеку витримать не сила,
Буря їй дала під дих,
Як це прийнято в крутих.
І повітря враз змінилось,
І приємно всім зробилось,
Спека зникла, утекла
У пустелю, де жила.
Спека. буря, дощ – стихії,
Різні створюють події,
Спека спалить все умить,
Дощ дає можливість жить.
Від стихій нам не сховатись,
Що й коли ще має статись
Невідомо наперед,
Це майбутнього портрет.
Так й в житті у нашім, друже,
Від стихій залежим дуже,
Щастя стрінемо, чи ні,
Під конем, чи на коні ?
08.07.13.
Свидетельство о публикации №113070807186