Так быстро пролетели дни... Укр

Так швидко пролетіли дні
Холодного початку літа…
Такі похмурі та нудні,
Неначе на Буковині
Заплакала сумна трембіта…

Ти знову не приходиш в сни:
А ні вночі, а ні під ранок…
Чому так сталось ? Поясни…
І поверни з далечини
Наш незавершений світанок…

Нажаль, ти більше не прийдеш…
Не увійдеш в мій дім ніколи;
Загублене не повернеш
І до грудей не припадеш-
Зів'яли наші матіоли…

Так швидко пролетіли дні
Холодного початку літа…
Такі похмурі та нудні,
Та десь у сивій далині
Таки заплакала трембіта…


Рецензии