Нафталiн

Влада смердить нафталіном,
Запах відчула співачка одна
Як лиш пройшлася Кабміном
Й не задихнулася ледве вона.

Там ще світські  порядки,
Хочуть усім і всіма керувать,
Криком наводить порядки,
Цінні вказівки народу давать.

Якщо народ і не згідний.
Треба всі мітинги геть розігнать,
Щоби загін відповідний
Міг би добряче їм страху нагнать.

Чути народ не бажають,
Впевнені владці що знають усе,
Проти хто скаже – карають,
Та «нафталін» ще заплатить за це.

Є в нас досвідчена молодь
Й може по новому всім керувать,
Ще «нафталінцям» насолять,
Скажуть, що годі смердіть та кричать.
07.07.13.


Рецензии