Музика

Лариса Максименко
               
               Музико моя, ти свіжий подих вітру,
               Від срібної роси ти линеш із небес,
               Молю тебе, прошу! живи в мені довіку,
               Щоб легше на Землі тяжкий носити хрест!

               Тебе зовуть Весна, чарівна й стоголоса,
               Тебе зовуть Любов, що хмари розвіва,
               Журавкою ще звуть, і ти русява й боса,
               А вітерець до ніг вербиченьки схиля.

               І зорями встеляє тобі на шлях багряно,
               У вишитій сорочці ти йдеш з усіх століть,
               Твій дух і звеселя, і заживляє рани,
               І подихом віків в душі бува болить.


Рецензии