Загублений рай

                ПАДОЛИСТ НА УЗБІЧЧІ -
                ТО ЗАГУБЛЕНИЙ РАЙ.
                А ЖУРБА НА ОБЛИЧЧІ -
                ТО РОЗЛУКИ ПЕЧАЛЬ...
                ПАДОЛИСТ НА УЗБІЧЧІ -
                ЗАПІЗНІЛА ПОРА,
                ТО ОСТАННЄ КОХАННЯ
                ЩО НЕМАЄ КІНЦЯ!
                ПАДОЛИСТ НА УЗБІЧЧІ -
                ТО РАНКОВА РОСА,
                ТО ТРИВАЛЕ МОВЧАННЯ
                І СОЛОНА СЛЬОЗА!
                ТО НЕДОСПАНІ НОЧІ,
                ТО ЖІНОЧА КРАСА,
                ТО ЮНОСТІ НАШОЇ
                ДОБРА Й СВІТЛА ПОРА!
                ПАДОЛИСТ НА УЗБІЧЧІ -
                ТО ТРИВОГИ ЗІТХАННЯ...
                ПАДОЛИСТ НА УЗБІЧЧІ -
                ЗАПІЗНІЛЕ КОХАННЯ...

                ЛАРИСА МАКСИМЕНКО


Рецензии