Такi тепер часи?..
Здоров’я не таке вже, як колись –
В очах немає захвату і блиску,
І в сталих звичках зміни відбулись…
Прибічниця порядку в існуванні,
Де на своєму місці кожна річ,
Проходжу ще одне випробування,
Бо з біоритмів збились (?) день і ніч…
Вночі я майже звикла до безсоння,
А вдень порушений порядок мій:
Злипаються повіки на осонні*
Й позачергових вимагають дій!
Позачергові (?) … справи побутові,
Бо тіло вперто вимагає сну
Й блокує всі відмови розумові –
Впаду на ліжко … й сім хвилин засну…
Так цілий день я змінюю регламент: -
О, Господи, - від веремій** спаси!..
Хто винен, що хитається фундамент? –
Це … старість? - Чи … такі тепер часи?.. )))
*осоння – добре освітлене й нагріте місце
** веремії – суєта, метушня, сум’яття
06.07.13
Свидетельство о публикации №113070605047