Крым, Крим

Море выталкивает из себя прочь,
Как из лёгких вылетает дым.
Будто в сказку «1000 и 1 ночь»
Я снова приехал в Крым,

Где море солью остаётся на волосах,
А волны гневятся, шумят,
Где бесконечно синие, блаженные небеса,
Где солнце в тысячи киловатт.
***
Море виштовхує мене, ніби стареньку річ,
Ніби з легенів тютюнний дим.
Як у казці "Тисяча та одна ніч",
Я знову приїду в Крим,

Де море сіллю залишається на волоссі (от краса!),
А хвилі гнівлються, шумлять.
Де бескрайні блакитнії небеса,
Де сонця тисячі кіловат.


Рецензии