Стереотипи

Всім добрий день, це буде український реп,
Мій перший, і між іншим вам усім респект,
Я Донецький хлопець і знаю свою мову,
Яка тече в жилах кров?? українського роду!

Ви самі вирішуйте стереотипні проблеми,
Користуватись західним чи східним кремом?
Це все щоб розділити наш єдиний дух,
Мене по ходу підтримає тількі вінні пух

А що як я вам скажу до дупи владу,
Всіх депутатів, тиранів і верховну раду?
Всі суперечки між заходом і сходом стерти,
Бо вже дістали всі ці розмови між собою терти!

Коли у Львові не можна сказати російського слова,
Коли не хоче давати молока хозяйська корова,
Треба взяти за рога пояснити чітко,
Якщо не буде молока, біг мак меню на тарілку


Україна! Де наша слава?!
Де загубили незалежну державу?!
Винимо завжди москалів і Росію,
Хоча вони до цього не прикладали зусиль,

Україна! Де наша слава?!
Де загубили незалежну державу?!
Об'єднаймось і станем єдині,
Духом и серцем, як то було давнині...


А колись у хатинах були двері відкриті,
Колись люди дійсно уміли радіти,
Ті дорослі, як ті самі діти,
Дружили, грали, галділи, любили...

Але що вже казати, повиростали ті квіти,
Забули що колись разом на війні їхні діди,
Захищали свою Батькивщину, Відчизну,
Ціною свого життя, а вона величезна...

Я це зрозумів коли був на чужині,
Тут не розрізняють, чи ти з України,
Тут всі свої, тут всі славянє, всі браття,
Тут всі за всіх, як мушкетери, так ми завзяті!

Тож друзі, не тремтіть, не робійте,
Коли хтось у біді, руку свою простягніть-те,
Тим паче на своїй Батьківщині,
Щоб хтось страждав, наши діди цього б не хотіли...


Рецензии
Люблю ваш язык...)) Мягкий, ласковый...Стихи на нём звучат лучше. чем на русском...Это моё мнение...Свой русский я ж тоже люблю...)) А Вам какая ближе - восточная или западная Украина?..

Веснина Таня   10.08.2013 08:51     Заявить о нарушении
Как Вам сказать, жил я в Донецке до 9 лет, потом уехал в Португалию, а здесь много людей и с западной Украины и с Восточной, так что мне пожалуй и восточная и западная части очень близки.)
Да и вообще люблю свой язык с детства) Хотя в Донецке все на русском общаются. Я люблю и русский и украинский языки, это была попытка что то на родном написать, так как не пробовал никогда)

Пётр Андрейко   11.08.2013 15:48   Заявить о нарушении
И что - до сих пор в Португалии?..))
Молодец...Изучайте язык, пишите на нём ещё...))

Веснина Таня   11.08.2013 16:28   Заявить о нарушении