Мы гондэ вжэ чукчы

С КавКаза прышла вш
Адна кава Лерка. За нэю й друГА Й!

Да шо ты там робэш!
Да ну откХлыКайс!
А то я з МохРА
А ны как.

СудоСылыс видмы: ну, страфСфуй, СаРА Й...
ЙоГА надто какЖут,
Шо брагын сыра К. -

А ты ны слыхалы?
МакаСын нымМА ВШ!-
Да Ё пы... пытВА вша ны й як ш!

Да! В ЁтВынГый згынь сикы й прадв.

ПраДуть гаш гушамы,
Как вдуйЮць бродняцк
Тут бражкый з барашкы й с тылятьм.

Ий ты йих но й слух, вай, дид Вась.
Товди й найиСыса в сыСА Й.

...О тут вам дэ рай! В Яна-вах!


Рецензии