Мае уарзон- хуры чызг
Каедаем даеу агураег фаецаеуон?
Цамаей дын асаерфон дае цаесты сыг,
АЕмае заердае лаевар скаенон...
Ды ракаес уаезаегмае къаесаермае,
АЕмае маем бахуд мидбылты, цаемаей
Мае заердае барухс уа аенусмае,
АЕмае цаера аермаест даеуаей!
Даеу уарзгаейае аез рагаей судзын,
Мае хъуыды алкуы даер даеуыл!
АЕмае даеуаей аермаест даер курын
Цаемаей маен уарзай а заеххыл.
11.11.2001 г.
Свидетельство о публикации №113070508168