Ах, Заи! Бав нас!

- Шо Вы скаЗали вж? -
Да що ву й мракМарным зали ж е й залижы сал чы й... -

ЧыйИХ жа-х? -
Да от ны скажы нимц.

Мы вот СА Й Ашвины
Трущымо но зь виный. -

Ага! Значыця ты мни колиньця? -
Да не же. НежНогСць конечНохСть.

Так даты вам Датый
СальДахт цваных?

Натэ щ тэщ гарных
И ны вульгарных,
О, бачце, зь. Зьнич, зничка ш праМА Й
У й ФэдиРА Й,
Згынь, ВацКыля вш.

Ныма кому сь пой-май-гаф-тых
В тыхвини шмайлам.
Кала чы срача й бо зь
ВыйРайЩвам паклиф.


Рецензии