Мы тут ходыв на Гомшын

И какарузы купыв п.
Да вот оно мий постыл
Шось и розум згубы вшл.

Ну, гот шо за лык?
Скиль выскоч гаплык?
На! Хоть з гаршын да влад впаражы вж.

Ну, й пойДуйЩаф Васыль.
Взев, синко скосыв ш.
То ж то дощ, то сниг. Вот я й ий сник сь.

Да. Такы в Луны Дни вж.
В жыВВути но з бурчыть.
Так пЕм туфт чорть фить. З бунькы й пувлитр.

Ныц сэрц ны щымыть.
А ны й по й матильдк.
А вгору зырны?
Шо там? Видь мидь?

Да ныц ны накрыш
Ныека ны й дифк
Фздив пахк тоби за ныц. А шо наша виск. А ны ж висчыць.
Ек той кабаныщ, ек забый.

Всэ мовчкы-втышкы й б!
А там? Дэ ж бильш жызнь! А Мы КраСоты в Соты й в соткы й
НабравСИК СоБИ!

Да й  вам от в ниск.
Ну, Брыль Сик Кампания на Прозь.РУ-к вась прыГлашХайт на Обзир К. 


Рецензии