Мни удРизалы ш самкы й

Навыть смачнэй кувбавСкы й!

Вин дов сем? Уль ти мат-ум! –
Так. А шо будэ з мак-слом?
Чы й хоть хлиба каб кабы Кабана задУБасыть! –

Да по шо в Бык ты на Ху й!
Мни рахуй тут за Васью,
Скикы взяв вун в рукЗявы й вымЯв, бачытэ, га, з блин. –

А? Шо кажыш? Смытаный?..
Мы пошэпчымся зарэк.
Ты, бабуся, однако, но ведь коко мни дай от.

Ну, такый от магаЗин
Гондэ во в нас в ***зяйИнь.
Ты но скаж шо славЯнскэ, ек туби тубик в пащу, К.

А навищо мы ищам
Щося липшае в жыдкав.
То ж во ж хот вам з ИйВайНаф да ву Рылавыч мняск гав.

В нас то свет пропадаЯхв,
То щэ кашы замало ж,
Щоп опМаньВаты гадый да за кажным прыйЛайФкамнь.

Мы тут раз за вэсь мисяць
Но й зайшов да й магильник.
А тут цэбрык вылызный. Да  й ий той всэ шось ный в хринь.

Ну, то що тоби, Гад, гых?!
Поскорей вый-шый-бай СИК!
А то зарэ гав-ляй-тэр
Вжэ утрэ вам кваДракТаф.

Ну, й шо й фсеф ты, дид Васька? –
Гэ! Ув гэбыльСав салав. Тэплэ! Шэ но воняе.
Бо, ну, дэ шэ смытану да ву й хойЛодь диркЖакТык.

...Ты пыньком обрастай липш,
А ны лизь в травы смачныньк.


Рецензии