Iнженер

Нудить світом чоловік,
Без роботи другий рік,
В смітниках пляшки збирає,
Їх здає і пропиває.

Жінка лається щодня,
В чоловіка лиш гульня
У думках одна панує,
А родина вже бідує.

Жінка радить – ти б пішов
І роботу десь знайшов,
Ти б на біржі записався,
Може там комусь би й здався.

Знаю що ти інженер
Й не потрібен ти тепер,
Хоч вантажником влаштуйся,
Гроші треба, цим й керуйся.

Й влаштувався інженер,
Він вантажник вже тепер,
Вищу маючи освіту
Не потрібен цьому світу.

Бо старіти він почав,
Тож наймач його й прогнав,
Двадцять років стажу має
Та на диво не чекає.

Інженером працювать
Не беруть у сорок п’ять,
Тридцять п’ять потрібно мати
Щоби взяли працювати.

І таких багато в нас,
Не пенсійний вільний клас,
Це нікого не дивує,
Бо відомо хто керує.
05.07.13.


Рецензии
Да скоро и негде будет инженерам работать, ни в 35, ни в 45.
Успехов Вам во всем!

Владимир Прокофьев 65   05.07.2013 21:17     Заявить о нарушении