П ду...

Піду, куди не знаю,
прошу тебе я, не тримай.
Ти розберись в собі спочатку,
і вину на мене не кидай.

Дай крила, волю,
дай надію.
Надію, що не марно все було.
Що кохання ще не згасло,
що не даром серце обпекло.

Піду. Не бійся,
як захочеш повернусь.
Повернусь до рук я рідних.
Дай лиш час,
я все збагну.


Рецензии