Рожев окуляри
як подарунок милосердному рабу.
Вдягнув мені рожеві окуляри,
та причепив їх так, щоб не могла я їх стягнуть.
Тепер ходжу як тінь я окаянна,
і слухаю увесь твій бред.
Терплю усе це безобразя,
що твориш ти собі на вред.
Терплю усі твої образи,
повз очі пропускаю їх як дим.
а ти все бродиш, як неприкаянний,
І просиш Господа, щоб він тобі поміг.
Свидетельство о публикации №113070407274